Skip to content
6 ژوئیه 2010 / فرزاد

کیک اژدهای آتشین !

اگه تا امروز تمام کیک هاتون ساده و معمولی بودن ، اگه تا حالا از بیرون کیک میخریدید ، یا این که نهایت کیکتون با کشمش و گردو تزیین میشده : این آموزش رو بخونید تا با کیک هاتون همه رو شگفت زده کنید ، پول اضافی برای خرید کیک آماده ندید ، و کیک هاتون رو هر جور که میخواید تزیین کنید .

اگه پیش خودتون میگید که من از پسش برنمیام ، سخت در اشتباهید ! چرا که منم اولش همین فکر رو میکردم ، ولی بعد فهمیدم که از کیک های معمولی هم ساده تره . و اما بریم سراغ آموزش : در کل من توضیح اضافی نمیدم . کل آموزش رو به زبان ساده نوشتم و در ضمن برای یادگیری شما نیاز به مهارت خاصی نخواهید داشت .

مواد لازم :

2 بسته پودر کیک (پودر کیک کام توصیه میشود ! ، 1- قیمت ارزان 2- طعم خوب)

یکی از مواد زیر برای روکش کیک به دلخواه :

1- خامه کیک آماده یا خانگی(اگه طرز تهیه خامه کیک رو بلد نیستید میتونید از قنادی ها بخرید وگر نه که خودتون تهیه کنید . من خودم از بیرون میخرم ، چون حال درست کردنشو ندارم !)

2- خامه بادام زمینی (شیرین)

مواد تزیین کیک : شکلات ، اسمارتیز ، پاستیل ، آدامس در دو رنگ قرمز و زرد

طرز تهیه :

2 بسته پودر کیک را طبق آموزش روی بسته هاشون درست کنید . منظورم آموزش پشت بسته کیک هست !  توجه کنید که حتما کیک رو توی قالب دایره ای درست کنید . تا کیکتون گرد بشه .

توجه : هر کیک رو به طور جداگانه تهیه کنید . یعنی دوتا بسته رو روی هم نریزید . اگه یک ظرف گرد دارید اولی رو درست کنید و بعد که تموم شد درش بیارید و دوباره دومی رو تهیه کنید .

پس با این حساب شما الان دو تا کیک دایره ای ساده دارید . حالا یکی از این کیک هاتون رو بردارید و از وسط نصفش کنید . دقت کنید که دقیق نصف بشه .

بعد با خامه کیک یا خامه بادام زمینی وسطش رو تقریبا پر کنید . دقت کنید که همه خامتون رو مصرف نکنید و فقط مقداری رو برای این قسمت استفاده کنید . چون برای قسمت های بعدی هم بهشون نیاز داریم .

توی شکل بالا از خامه بادام زمینی استفاده شده ، من کیکم رو با استفاده از خامه قنادی ها انجام دادم . با خامه قنادی ها هم همین نتیجه به دست میاد . ولی اگه دوست داشتید رنگش رو عوض کنید ، میتونید از رنگ های مجاز خوراکی که بیرون میفروشن استفاده کنید .

بعد از این که سطح دو طرف رو خامه زدید ، اون هارو به هم بچسبونید و کمی فشار بدید تا سفت بشن :

حالا نوبت میرسه به کیک دومی . کیک دوم رو روی یک میز قرار بدید و دقیقا طبق شکل زیر برش بزنید . این کار کمی نیاز به دقت داره . پس عجله نکنید ، این شکل رو حفظ نکنید ! مثلا توی کامپیوترتون Save کنید و بعد برای برش چند بار به دقت نگاه کنید و از روی شکل ببرید :

بعد از برش قسمت های بریده شده مثل شکل زیر خواهند بود :

کارای اصلی تموم شده و فقط مونده چیدمان و تزیین کیک ! قطعات کیک رو خیلی منظم مثل عکس کنار هم دیگه بزارید . برای قرار دادن دم هم دقت کنید . چون کمی نازک هست ممکنه بشکنه و یا تکه ای ازش جدا بشه ، پس آروم بلندش کنید .

حالا با استفاده از خامه ای که ازش استفاده میکردید (خامه کیک یا خامه بادام زمینی) کل سطح کیک رو بپوشونید و تمام قسمت هارو آغشته به خامه کنید . تا این که شکل واحد و یکدستی به وجود بیاد .

دیگه کار تقریبا تمومه ، حالا باید با استفاده از خوراکی هایی که خریدید کیکتون رو تزیین کنید . که من به اختصار تمام قسمت هارو توضیح میدم . ولی شما میتونید با استفاده از سلیقه خودتون این کار رو انجام بدید .

شکلات ها رو از وسط نصف کنید و به عنوان تیغه های بدن استفاده کنید . همینطور برای تیغه های میتونید از چوب شور هم استفاده کنید !

پاستیل ها رو از وسط نصف کنید و ازشون به عنوان ناخن های اژدها استفاده کنید .

برای چشم ها هم بسته به ایده خودتون میتونید از موز ، شکلات و … استفاده کنید .

بال ها رو هم با استفاده از دوتکه پارچه نازک و دو عدد چوب انجام بدید .

و در آخر برای آتش خارج شده از دهان : 1 عدد آدامس زرد رنگ را جویده و سپس کش دهید . همین کار رو با آدامس قرمز رنگ نیز انجام دهید . فقط لطفا به کسی نگید که این ها آدامس هستن و شما قبلا جویدیدشون !!

لذت ببرید ! اگه شما هم غذایی ، کیکی ، طرز تهیه ساندویچی یا هر نوع ماده غذایی بلد بودید ! میتونید از اینجا برای من ارسال کنید تا با اسم خودتون توی وبلاگ قرار بدم و همه ازش استفاده کنن . میتونید همراهش عکس ، آدرس وبلاگ یا لوگوی خاصی هم بفرستید . فقط باید آموزش و عکسها رو خودتون تهیه کرده باشید .

منبع انگلیسی

Advertisements

16 دیدگاه

نوشتن دیدگاه
  1. شیوا / ژوئیه 8 2010 14:30

    سلام
    ببخشید دیر شد
    آپ کردم
    مطلب جالبی بود
    اون نظرتون هم که پاک شد اتفاقی بود شرمنده

    • فرزاد / ژوئیه 8 2010 16:46

      خواهش میکنم . آپ جدیدتون رو خونده بودم . خیلی مفید بود .

  2. ghazal / ژوئیه 7 2010 15:27

    salam
    ma upam1 biayd khoshhal misham!
    😀

    • فرزاد / ژوئیه 7 2010 17:39

      خیلی قشنگ بود . مخصوصا قسمت اولش خیلی جالب ربط پیدا کرد ، آب پرتغال و چسب زخم به وبلاگ ! خوشم اومد *

  3. abvm / ژوئیه 6 2010 22:17

    سلام
    خیلی خیلی خیلی جالب بود
    عالی بود
    کیف کردم
    حالا باید دنبال تولد بگردیم تا اینو درستش کنیم

    • فرزاد / ژوئیه 7 2010 09:49

      منم واسه روز پدر درستش کردم ، حالا از این جور مناسبت ها که زیاده !

  4. سميرا / ژوئیه 6 2010 20:13

    سلام
    خوشگل بود اگه وقت كنم حتما درست مي كنم.

    تا بعد

  5. دختر / ژوئیه 6 2010 15:34

    خيلي باحال بود
    اصلا با ديدن عكس نميشد فهميد اينجوري درست شده
    عالي بود
    مرسي

    • فرزاد / ژوئیه 6 2010 16:38

      دقیقا ! تازه این عکسشه ، اگه درست کنید میفهمید بازم راحت تره !

  6. ghazal / ژوئیه 6 2010 15:01

    khoshmaze bood!
    rasti manzooretoon az axe kenare webolam koodoom bood?
    axe gole ya ghoroobe aftab?
    😀

    • فرزاد / ژوئیه 6 2010 16:36

      بله ، خوشمزست !!!
      منظورم با این هست . فکر کنم عوض بشه جداب تر و متفاوت تر بشه . دلایل رو که توضیح دادم !

  7. فرزانه(ماورای سکوت) / ژوئیه 6 2010 14:18

    سلام فرزاد جان
    این کیکم مثل بقیه آموزشها جالب بود و خدایی آسون بود.میشه گفت همه چیزش آماده بود …
    خیلی خوشمله……
    منم آپم بدو بیا پیشم
    بای تا های

    • فرزاد / ژوئیه 6 2010 16:32

      خواهش میکنم ، آپ جدیدتون هم خیلی قشنگ بود . ممنون .
      قالب وبلاگتون هم خیلی بهتر شده . خیلی زنده به نظر میاد .

  8. فرزاد / ژوئیه 6 2010 13:52

    همینطوره ! تازه اگه یک بار ازش بخورید بازم نظرتون عوض میشه و میگید خیلی خیلی خوشمزه !

  9. مریم / ژوئیه 6 2010 12:48

    چه خومشزه.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: