پرش به محتوا
26 ژانویه 2011 / فرزاد

ترشی لبو

همه میدونند که لبو چقدر تو زمستون برای سرما خوردگی مفیده . اما فکر میکنید چی میتونه بهتر از لبو باشه ؟ به نظر من ترشی لبو ! (:

مواد مورد نیاز :

یک عدد لبوی بزرگ و قرمز (چغندر)

سرکه : یک بطری : نیم لیتر

شکر : 50 تا 100 گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

– حالا لبو با یک چاقوی کوچک پوست بکنید .

– بعد به دلخواهتون قالب بزنید : برای این کار من از یک رنده استفاده کردم که تهش یک تیغه برای تکه تکه کردن داشت .

– اینم عکس وسیله ای که ازش استفاده کردم (+)

– تو این مرحله تکه ها رو به همراه سرکه و شکر توی یک قابلمه مناسب بریزید و روی گاز قرار بدید تا به مدت 90 دقیقه بپزند . (30 دقیقه قبل از چوش آمدن + 60 دقیقه در حال جوشیدن)

– بعد از پخته شدن کامل ، لبو ها رو توی یک شیشه بزرگ بریزید و توی یک جای خشک و خنک نگهداری کنید . بعد از 2 هفته ترشی شما آمادست .

 

4 دیدگاه

نوشتن دیدگاه
  1. اینده سبز / سپتامبر 4 2011 19:05

    سلامم
    اپممممم خوشحال میشممم بیای [بوسه]

  2. z / مارس 4 2011 06:43

    salam
    در رابطه با اون آموزش مهرسازی , اگر بخوایم مهرمون عینا از یه طرح صافو صوف در بیاد باید چی کار کنیم؟ بدیم بیرون بسازن یا دستگاهشو بگیریم ؟

  3. narges / مارس 3 2011 00:23

    تو چرا فیلترییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟

  4. sadegh / فوریه 10 2011 00:06

    باید خوشمزه باشه/حیف که وقتشو نداریم

بیان دیدگاه