ترشی لبو
همه میدونند که لبو چقدر تو زمستون برای سرما خوردگی مفیده . اما فکر میکنید چی میتونه بهتر از لبو باشه ؟ به نظر من ترشی لبو ! (:
مواد مورد نیاز :
یک عدد لبوی بزرگ و قرمز (چغندر)
سرکه : یک بطری : نیم لیتر
شکر : 50 تا 100 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
– حالا لبو با یک چاقوی کوچک پوست بکنید .
– بعد به دلخواهتون قالب بزنید : برای این کار من از یک رنده استفاده کردم که تهش یک تیغه برای تکه تکه کردن داشت .
– اینم عکس وسیله ای که ازش استفاده کردم (+)
– تو این مرحله تکه ها رو به همراه سرکه و شکر توی یک قابلمه مناسب بریزید و روی گاز قرار بدید تا به مدت 90 دقیقه بپزند . (30 دقیقه قبل از چوش آمدن + 60 دقیقه در حال جوشیدن)
– بعد از پخته شدن کامل ، لبو ها رو توی یک شیشه بزرگ بریزید و توی یک جای خشک و خنک نگهداری کنید . بعد از 2 هفته ترشی شما آمادست .
سلامم
اپممممم خوشحال میشممم بیای [بوسه]
salam
در رابطه با اون آموزش مهرسازی , اگر بخوایم مهرمون عینا از یه طرح صافو صوف در بیاد باید چی کار کنیم؟ بدیم بیرون بسازن یا دستگاهشو بگیریم ؟
تو چرا فیلترییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
باید خوشمزه باشه/حیف که وقتشو نداریم